Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Bij een bijzondere Moederdag hoort een speciaal cadeau

Het wordt dit jaar een ongewone Moederdag, maar ondanks de bijzondere omstandigheden kun je er toch een liefdevolle, warme dag van maken. Een echte omhelzing zit er even niet in, maar een ‘hug in a mug’ is een heerlijk alternatief!

Lieve Mama…

Misschien heb je warme herinneringen aan hoe je moeder met thee en koekjes op je zat te wachten als je vroeger uit school kwam, en zou je die momenten graag nog eens herbeleven nu jullie beiden wat ouder zijn. Of misschien is je zus of beste vriendin net bevallen en wil je de geboorte van deze nieuwe moeder op haar eerste Moederdag graag samen met haar vieren.

…bedankt voor alles wat je doet!

Of je vrouw heeft het de afgelopen tijd super druk gehad met haar werk, terwijl ze ook de rol van thuisjuf vervulde voor jullie kinderen. En vergeet ook oma niet, die normaal gesproken altijd klaarstaat om op haar kleinkinderen te passen. Je wilt ook deze supermoeders op Moederdag natuurlijk heel graag laten weten hoezeer je hun tomeloze inzet waardeert en hoeveel je van ze houdt. 

Zeg het met koffie en thee

Uitgebreid Moederdag vieren met de hele familie zit er nu even niet in, maar als je die lieve moeders toch een mooie Moederdag wilt bezorgen, kun je natuurlijk de telefoon pakken, videobellen, een zelfgemaakte tekening sturen of met gepaste afstand even gedag gaan zeggen.

En al die kersverse moeders, thuisjuf-mama’s en moeders die hun (klein)kinderen tijdelijk moeten missen verdienen op deze bijzondere Moederdag natuurlijk een warm en liefdevol cadeau. Zeg het met koffie en thee, geef die lieve mama een van onze speciaal samengestelde Moederdagcadeaus. Je vindt ze op de Cadeaupagina.