Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti Moka Express 3 kops

34,95­

Meer informatie

De Bialetti Moka Express 3 kops zet koffie zoals het hoort te smaken. Dit espressopotje is een Italiaanse klassieker, waar al meer dan 100 jaar de lekkerste Italiaanse espresso's mee gezet wordt. De kracht zit in de eenvoud en de 'ouderwetse' manier van koffie zetten. Je hebt alleen een Bialetti Moka Express, gemalen koffie, water en een vuurbron nodig. Meer tips? Klik hier voor meer informatie over het zetten van een heerlijke espresso met een espressopot. Deze Bialetti Moka Express is geschikt voor het maken van drie kopjes Italiaanse espresso. Let wel op: de espressopot mag niet in de vaatwasser en kan niet gebruikt worden op inductie. 

Bialetti respecteert en houdt van de natuur, daarom zijn Bialetti en het WWF een samenwerking aangegaan. Met de aankoop van deze Bialetti Moka Express 3 kops steun jij het WWF project Bear 2x50. Dit project zet zich in om de bedreigde bruine beren in de Apennijnen van uitsterven te behoeden. Zij zetten zich in om de populatie van de bruine beren te verdubbelen voor 2050. Strijd samen met Bialetti en het WWF voor de toekomst van Europa's zeldzaamste beer. LOVE NATURE, LOVE YOUR MOKA.

Kenmerken

Materiaal Aluminium
Categorie Accessoires
Soort accessoires Espressopot
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product