Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Baratza

Baratza Sette 30 AP Koffiemolen

Levertijd 3 - 5 dagen

279,95­

Meer informatie

De Baratza Sette 30 AP is een budgetvriendelijke esspressomachine die binnen handbereik uw de gewenste hoeveelheid koffie in de juiste maling weet te leveren. De machine beschikt over een bedieningspaneel met een LED-scherm en 4 programmeerbare knoppen voor een makelijk gebruik. 
Gewicht: 3,2kg
Afmetingen: 13x38x24cm
Voltage en vermogen: 230v - 280 Watt
bonencontainer inhoud: 300 à 400 gram 
Maalschijven 40mm

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Baratza
Fabrikant

Baratza

Baratza (bah-’rah-tsa) verwijst (uit het Arabisch en Swahili) naar een plek waar locals samenkomen om koffie te drinken.

Sinds de oprichting in 1999 staat Baratza voor hoge kwaliteit, state-of-the-art koffiemolens voor mensen die graag bezig zijn met het maken van het beste kopje koffie. Onder leiding van Kyle Anderson en Kyra Kennedy werd Baratza snel bekend als een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en consistentie.

Naar alle producten van Baratza.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product