Veilig betalen

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard (MasterCard, Visa en eMeastro), Bancontact, PayPal, een overboeking of een cadeaukaart.

iDeal

iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Met iDEAL betaal je veilig en gemakkelijk je online aankopen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank, met de specifieke beveiligingsmethodes van de bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pin-betaling.

Credit Card

Indien je jouw bestelling betaalt met credit card, word je doorgeleid naar de beveiligde website van Mollie. Je creditcard-gegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding.

Bancontact 

Bancontact is een van de meeste gebruikte online betaalmiddelen in België. Je kunt in een vertrouwde internetbankierenomgeving je betaling voldoen.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem dat kopers veel bescherming biedt. Wil je gebruik maken van deze eenvoudige betaaldienst, dan moet je een (gratis) account aanmaken bij PayPal.

Overboeking

Je kunt je bestelling ook betalen met een overboeking. Je ontvangt dan een e-mail met de gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verstuurd.

Cadeaukaart

Met de cadeaukaart van Simon Lévelt kun je betalen in de webwinkel van Simon Lévelt. Is het bedrag van de bestelling hoger dan de waarde van de cadeaukaart, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen. 

Webshopgiftcard

Met de Webshopgiftcard kun je betalen bij verschillende webwinkels, waaronder die van Simon Lévelt. Is het bedrag van je bestelling hoger dan de waarde van de Webshopgiftcard, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen. 

VVV Giftcard

Ook met de VVV Giftcard kun je betalen bij verschillende webwinkels, waaronder die van Simon Lévelt. Is het bedrag van je bestelling hoger dan de waarde van de VVV Giftcard, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen.