Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Van Delft

Van Delft Truffel Kaneel Kruidnoten

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Kruidnoten met truffel en kaneel gaan goed samen. Na het proeven van deze kruidnoot, zal je dat vast beamen. De witte chocolade van Belgische topkwaliteit en een vleugje kaneel. Hebben hierin een heel groot aandeel. Nog lekkerder in combinatie met een lekkere kop koffie of thee!

4,00­
Actie:

Buitenkans: 35% korting

Meer informatie

Het heerlijk avondje van Sinterklaas komt er weer aan. Wat is de tijd toch snel voorbij gegaan. Dit avondje is natuurlijk niet compleet zonder pepernoten in lekkere smaken. Wie weet dat we van Van Delft Truffel Kaneel Kruidnoten je favoriet kunnen maken. Kruidnoten met truffel en kaneel gaan goed samen. Na het proeven van deze kruidnoot, zal je dat vast beamen. De witte chocolade van Belgische topkwaliteit en een vleugje kaneel. Hebben hierin een heel groot aandeel. Nog lekkerder in combinatie met een goede kop koffie of thee. Daar maak je elke chocoladeliefhebber blij mee!

Kenmerken

Fabrikant

Van Delft

Van Delft is de oudste en grootste fabriek van het beroemdste Nederlandse koekje, de pepernoot! Al sinds 1880 'hofleverancier van Sinterklaas'. Van alle 7 miljard pepernoten die jaarlijks gegeten worden, komen er meer dan 5 miljard uit de bakkerij van Van Delft. Elk jaar weer. Een mix van 9 kruiden wordt gebruikt om pepernoten hun traditionele en beroemde smaak te geven. Dit wordt aangevuld met de beste chocolade en andere ingrediënten. Hierdoor hebben alle pepernoten een intense en lekkere smaak.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product