Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Van Delft

Van Delft Stroopwafel Kruidnoten

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Originele kruidnoten van Van Delft en stroopwafel gaan goed samen. Na het proeven van deze kruidnoot, zal je dat vast beamen. Nog lekkerder in combinatie met een lekkere kop koffie of thee!

4,00­

Meer informatie

Het heerlijk avondje van Sinterklaas komt er weer aan. Wat is de tijd toch snel voorbij gegaan. Dit avondje is natuurlijk niet compleet zonder pepernoten in lekkere smaken. Wie weet dat we van Van Delft Stroopwafel Kruidnoten je favoriet kunnen maken. Kruidnoten en stroopwafel, twee typische Nederlandse lekkernijen, gaan goed samen. Na het proeven van deze kruidnoot, zal je dat vast beamen. Nog lekkerder in combinatie met een goede kop koffie of thee. Daar maak je elke pepernotenfan blij mee!

Kenmerken

Categorie Zoetwaren
Merk Van Delft
Fabrikant

Van Delft

Van Delft is de oudste en grootste fabriek van het beroemdste Nederlandse koekje, de pepernoot! Al sinds 1880 'hofleverancier van Sinterklaas'. Van alle 7 miljard pepernoten die jaarlijks gegeten worden, komen er meer dan 5 miljard uit de bakkerij van Van Delft. Elk jaar weer. Een mix van 9 kruiden wordt gebruikt om pepernoten hun traditionele en beroemde smaak te geven. Dit wordt aangevuld met de beste chocolade en andere ingrediënten. Hierdoor hebben alle pepernoten een intense en lekkere smaak.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Verslavend lekker

Uitstekend

Bekijk meer reviews