8.8
2329 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.8 10 2329
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Nepal Tippy Orange Pekoe

Thee met veel bladknop. Zacht geurig en licht bloemig.

Mild geurig en licht bloemig. De theeblaadjes groeien hoog in de bergen en worden zorgvuldig verwerkt. Dit is een tippy thee van grote klasse.

Deze thee is uit het assortiment.

Bestel direct

Productnaam Prijs
100 gram
€ 5,95
Niet leverbaar
1 kilo (10% korting)
€ 53,55
Niet leverbaar
Je kunt producten ook als cadeau versturen

Klantenreviews (1)

Paul de Vries

12 nov. 2015

Gezet van water dat van de kook af is, de thee los in de pot. De wat grove thee ontwikkelt zich dan uitbundig. Omdat de thee absoluut niet bitter wordt kan met wat meer thee een volle, zachte thee met een neutrale, iets naar lavendel zwemende geur en een prachtige amberkleur gezet worden.

1 artikel(en)

per pagina

Speciaal geselecteerd

Ingrediënten
Zwarte thee
Zetadvies
  • 100°C
  • 4 minuten
  • 2 gram per kop
Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.