Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Startpakket Kalita Deluxe

Tijdelijk niet online op voorraad

Haal een nieuwe zetmethode in huis met het Startpakket Kalita Deluxe. Kalita dripper, server en filters in één handig pakket. Zo haal je eenvoudig alles in huis voor deze zetmethode en kan je gelijk beginnen met koffie zetten. Een leuke manier om zelf kennis te maken met een nieuwe zetmethode of om cadeau te geven.

78,94­

Meer informatie

Maak kennis met een nieuwe zetmethode met het Startpakket Kalita Deluxe. Kalita is een populaire manier om slow coffee te zetten en zie je steeds vaker terug in koffiebars en huishoudens. Waarom? Het is makkelijk in het gebruik, betaalbaar en je zet er heerlijke koffie mee. Dit uitgebreide startpakket omvat de belangrijkste accessoires die nodig zijn voor het zetten van koffie met een Kalita. Denk aan een Kalita Dripper, Kalita Server en Kalita Filters. Het enige wat je nog nodig hebt is koffie en je kan direct beginnen met het experimenteren met het Startpakket Kalita Deluxe. 

Tip: Ben jij op zoek naar een lekkere koffie voor bij je Startpakket Kalita Deluxe? Probeer dan eens het Proefpakket Slow Coffee. Drie heerlijke koffies van Simon Lévelt die heerlijk zijn als slow coffee. 

Het Startpakket Kalita Deluxe bevat:
- Kalita Wave Dripper RVS 155 300ml
- Kalita Server 155 300ml
- Kalita Wave Filters maat 155

Kenmerken

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product