Snelle levering

Thuisbezorgen
Je bestelling wordt in Nederland en België na1 tot 2 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld in de webwinkel bij de productinformatie. De bezorging van zowel de brievenbus- als de pakketpost wordt verzorgd door PostNL. Het pakket kun je volgen via het Track&Trace systeem. 

** Langere levertijd tijdens feestdagen en acties **
Wij zijn blij met de vele bestellingen in onze webwinkel, helaas kan de levertijd hierdoor wel oplopen omdat PostNL het drukker heeft dan ooit. Zeker na een weekend of in aanloop naar de feestdagen is het extra druk bij PostNL. Jullie zijn van ons gewend dat we vaak de volgende werkdag al leveren. In de drukke feestperiode kan de levertijd oplopen tot 5 werkdagen. Bestel dus op tijd.

Niet thuis?
Je bestelling wordt door PostNL op het door jou aangegeven adres aangeboden. Mocht er op het moment van bezorging niemand thuis zijn, dan wordt op een later tijdstip nogmaals geprobeerd je bestelling af te leveren. Indien ook bij de tweede aanbieding niemand aanwezig is, zal een bericht in de brievenbus worden achter gelaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. Je bestelling blijft gedurende drie weken op het postkantoor liggen.

Afhalen in een winkel: 2-3 werkdagen
De levertijd bij Afhalen in de winkel bedraagt 2-3 werkdagen. Je ontvangt altijd een bericht wanneer je je bestelling kunt ophalen.