Simon Lévelt

Koffiebranderij en Theehandel

A. Hofmanweg 3
2031 BH Haarlem

Telefoonnummer
Algemene zaken: +31 23-5122522
Webwinkel vragen: +31 23-5122500


We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Heb je een vraag, suggestie of wil je meer informatie over Simon Lévelt en onze producten? Stuur ons dan een bericht. Stuur een email

 

Veelgestelde vragen

Ben je ook zo verknocht aan de koffie en thee van Simon Lévelt? Je hoeft nu niet meer per se langs de winkel om je favoriete koffie en thee in huis te halen. Om online te kunnen bestellen, hoef je slechts eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kun je iedere keer dat je online koffie en thee bestelt direct en snel inloggen met je login en password. Online koffie en thee bestellen was nog nooit zo eenvoudig. In de Simon Lévelt webwinkel koop je vertrouwde kwaliteit zonder risico.

Eenvoudig bestellen

Met een account bij de webwinkel van Simon Lévelt is regelmatig bestellen eenvoudig. Je voert je gegevens slechts één keer in bij de registratie als nieuwe klant. Vervolgens kun je direct en snel inloggen in jouw account met je login en password. Je hebt dan inzage in je bestelhistorie, kan eenvoudig een herhaalbestelling plaatsen en je kunt een overzicht van favorieten maken.

Verzendkosten

Gratis afhalen in een Simon Lévelt winkel

Thuisbezorgen
Verzendtarief voor Nederland is € 4,95, naar België € 8,50, naar Duitsland € 12,50 en voor Frankrijk en Engeland bedragen de verzendkosten € 16,95.
Je bestelling wordt verstuurd via de pakketpost van PostNL. Je ontvangt dan een track&trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Voor verzending naar andere landen in Europa wordt het tarief berekend in de winkelwagen. Wij leveren alleen binnen de EU. Hieronder vallen de volgende landen:

België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden, Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië.

Gratis verzending

 • Voor bestellingen vanaf € 50 (levering in Nederland) betaal je geen verzendkosten.
 • Voor bestellingen vanaf € 125 (levering buiten Nederland) betaal je geen verzendkosten

 • Veilig betalen

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard (MasterCard, Visa en eMeastro), MisterCash, PayPal, een overboeking of een cadeaukaart.


  iDeal
  iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Met iDEAL betaal je veilig en gemakkelijk je online aankopen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank, met de specifieke beveiligingsmethodes van de bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pin-betaling.


  Credit Card
  Indien je jouw bestelling betaalt met credit card, word je doorgeleid naar de beveiligde website van Buckaroo. Je creditcard-gegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding.


  Bancontact / MisterCash
  MisterCash is een van de meeste gebruikte online betaalmiddelen in België. Je kunt in een vertrouwde internetbankierenomgeving je betaling voldoen.


  PayPal
  PayPal is een online betaalsysteem dat kopers veel bescherming biedt. Wil je gebruik maken van deze eenvoudige betaaldienst, dan moet je een (gratis) account aanmaken bij PayPal.


  Overboeking
  Je kunt je bestelling ook (later) betalen met een overboeking. Je ontvangt dan een e-mail met de gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verstuurd.


  Cadeaukaart
  Met de cadeaukaart van Simon Lévelt kun je betalen in de webwinkel van Simon Lévelt. Is het bedrag van de bestelling hoger dan de waarde van de cadeaukaart, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen. Onder het kopje "Cadeaukaart" vind je meer informatie en kunt je jouw saldo checken.


  Webshopgiftcard
  Met de Webshopgiftcard kun je betalen bij verschillende webwinkels, waaronder die van Simon Lévelt. Is het bedrag van je bestelling hoger dan de waarde van de Webshopgiftcard, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen. Bekijk hier de pagina van Simon Lévelt op Webshopgiftcard.nl voor meer uitleg.


  VVV Giftcard
  Ook met de VVV Giftcard kun je betalen bij verschillende webwinkels, waaronder die van Simon Lévelt. Is het bedrag van je bestelling hoger dan de waarde van de VVV Giftcard, dan kun je met een andere betaalmethode het resterende bedrag voldoen. Lees hier meer over de VVV Giftcard.


  Achteraf betalen
  Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Je ontvangt een e-mail met daarin de gegevens. Er wordt vooraf een kredietcontrole gedaan om in aanmerking te komen voor deze betaalmethode. Voor achteraf betalen geldt een maximum orderbedrag van € 295,- en je betaalt € 1,50 servicekosten. ** Deze service is momenteel niet beschikbaar **.

  Levertijd

  Thuisbezorgen
  Verzending binnen 2 werkdagen in Nederland, tenzij anders vermeld in de webwinkel bij de productinformatie. De bezorging van zowel de brievenbus- als de pakketpost wordt verzorgd door PostNL. Het pakket kun je volgen via het Track&Trace systeem.
  ** Langere levertijd tijdens feestdagen en acties **.
  Wij zijn blij met de vele bestellingen in onze webwinkel, helaas kan de levertijd hierdoor wel oplopen. Zeker na een weekend of tijdens acties. Jullie zijn van ons gewend dat we vaak de volgende werkdag al leveren. In de drukke feestperiode kan de levertijd oplopen tot 4 werkdagen. Bestel dus op tijd.

  Niet thuis?
  Je bestelling wordt door PostNL op het door jou aangegeven adres aangeboden. Mocht er op het moment van bezorging niemand thuis zijn, dan wordt op een later tijdstip nogmaals geprobeerd je bestelling af te leveren. Indien ook bij de tweede aanbieding niemand aanwezig is, zal een bericht in de brievenbus worden achter gelaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. Je bestelling blijft gedurende drie weken op het postkantoor liggen.


  Afhalen
  Ben je vaak niet thuis? Of wil je zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt? Kies dan voor afhalen in een Simon Lévelt winkel. Je kunt je pakket volgen met de track&trace code en zien waneer deze wordt afgeleverd in de Simon Lévelt winkel. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen.

  Gratis retour

  Producten* kunnen binnen 14 kalenderdagen na levering gratis worden geretourneerd via PostNL. Neem contact op met de klantenservice van Simon Lévelt via klantenservice@simonlevelt.nl voor aanmelding van je retour. Je ontvangt dan een speciaal retourlabel. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 10 dagen aan je terug betaald na ontvangt van je retourzending. Indien je jouw bestelling op een andere manier wilt terugzenden, zijn de kosten voor eigen rekening. Indien je een product gebruikt hebt, brengen wij een waardevermindering in rekening van 25%. Producten die jou niet in goede staat bereiken kunnen eveneens, na contact met de klantenservice, gratis worden geretourneerd.


  *producten uitgesloten van herroepingsrecht: Thee en koffie die speciaal voor jou worden verpakt en/of gemalen kunnen vanwege hun aard niet worden geretourneerd. Zie ook artikel 8 in de algemene voorwaarden.

  Cadeaukaart

  Cadeaukaart geven
  Op zoek naar een cadeau, maar je weet niet precies welke koffie of thee je moet kiezen? Dan is de Simon Lévelt cadeaukaart de ideale oplossing. Voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, bedankje of gewoon zomaar: met deze kaart zit je altijd goed. De cadeaukaart is te koop in alle Simon Lévelt speciaalzaken, inclusief de webwinkel. De kaarten zijn met elk gewenst bedrag tussen €10,- en € 150,- te laden. Na aankoop is de kaart direct actief en kan deze zowel in de winkel als op simonlevelt.nl gebruikt worden als betaalmiddel.


  Cadeaukaart krijgen
  Heb je een Simon Lévelt cadeaukaart gekregen? Dan kun je het bedrag besteden in een van onze speciaalzaken en online. Het bedrag kan geheel of gedeeltelijk worden besteed en voor een grotere aankoop is bijbetalen mogelijk. Bij betaling in de webwinkel dien je naast het kaartnummer ook de veiligheidscode in te voeren. Deze vindt u op de achterzijde onder het krasvlak.


  De cadeaukaart is:
  1. onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar.
  2. blijft waardevol, ook restantbedragen blijven onbeperkt geldig.
  3. te koop en te gebruiken in alle speciaalzaken en de webwinkel van Simon Lévelt.
  4. zelf in waarde te bepalen. Je kunt de kaart laden met elk bedrag van € 10,- t/m € 150,-.
  5. niet inwisselbaar tegen contanten.


  Saldocheck
  Je kunt het saldo opvragen door hieronder het 19-cijferige kaartnummer (op achterzijde cadeaukaart) in te voeren.

  Jouw gegevens

  Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt. Al je gegevens worden geregistreerd in het Simon Lévelt gegevensbestand waarvan zij eigenaar is. Het doel van deze registratie is om je te informeren en om je speciale aanbiedingen te doen. De registratie en het beheer van je gegevens vinden plaats in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

  Algemene voorwaarden

  Je kunt hier de Algemene Voorwaarden Simon Lévelt Webwinkel downloaden.

  Actievoorwaarden

  Je vindt hier onze actievoorwaarden.

  Sponsoring & spreekbeurt

  Sponsoring
  Simon Lévelt heeft er voor gekozen om in samenwerking met het Tierra Nova Fonds projecten op koffie- en theeplantages te steunen. Voorbeelden van projecten zijn de omschakeling naar biologische teelt of het verbeteren van de woon- en werkomstandigheden van de arbeiders. We delen onze kennis en ervaring en bieden financiële ondersteuning aan de producenten. Zo zijn er in het verleden een tandartskliniek, een basisschool en faciliteiten voor de koffiebewerking gerealiseerd.

  Het is om deze reden dat Simon Lévelt verder niet aan sponsoring of donaties doet.


  Spreekbeurt
  Voor meer informatie voor een spreekbeurt of werkstuk adviseren wij de volgende websites:
  www.knvkt.nl 
  www.koffieengezondheid.nl

  Disclaimer

  Simon Lévelt besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Simon Lévelt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.