Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage The smart Tea infuser 1,7L

Levertijd 3 - 5 dagen

199,00­

Meer informatie

Geen gedoe meer met thermometers, en ook geen nattevingerwerk meer. Vanaf nu is het zetten van de perfecte kop thee een kwestie van de juiste temperatuur kiezen, de timer instellen en achteroverleunen tot je thee klaar is. De Sage Smart Tea Infuser zet elke theesoort op exact de juiste temperatuur om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen, en je kunt de infusieduur zelf naar wens instellen.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Waterkokers
Eigenschappen Met filter, Temperatuurregelaar
Merk Sage
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Fijne waterkoker!

Heb deze waterkoker een paar jaar. Bevalt zeer goed: de verschillende temperaturen zijn heel nuttig voor de verschillende theesoorten. Groene thee bijv. is echt lekkerder op 80 à 85 graden. Daarbij is hij mooi om te zien.

Bekijk meer reviews