Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Soft Top Pure Kettle

Levertijd 3 - 5 dagen

99,00­

Meer informatie

De Sage Soft Top Pure Kettle is de perfecte waterkoker voor het maken van een heerlijke kop thee. Met het grootste gemakt en de inhoud van 1,7 liter is het zetten van meerdere koppen thee geen enkel probleem. Aan de beide zijkanten heeft de waterkoker een BPA-vrije kijkvensters wat er voor zorgt dat je altijd ziet hoeveel water er in de waterkoker zit en of hoeveel er nog eventueel bij moet. De Sage Soft Top Pure Kettle is 360 graden draaibaar wat het plaatsen en koken gemakkelijk maakt en er eenvoudig genoten kan worden van een lekkere kop thee. Bij het reinigen van de behuizing moet er gebruik worden gemaakt van een vochtige doek en indien het nodig is kan er een geschikte snel ontkalker worden gebruikt.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Waterkokers
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product