Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Onbekend

Rising Sun Thee Cadeau

Tijdelijk niet online op voorraad

Ontdek de smaak van het Verre Oosten met het Rising Sun Thee Cadeau. In dit smaakvolle cadeaupakket zit een witte thee, een groene thee en een zwarte thee uit China en een doosje papieren theefilters. Perfect om de dag goed mee te beginnen bij het opkomen van de heerlijke herfstzon. 

 

24,95­

Meer informatie

Begin de dag goed met een kop heerlijke thee en geniet van de zonsopkomst met het Rising Sun Thee Cadeau. In dit cadeaupakket vind je een witte thee, een groene thee en een zwarte thee uit China en een doosje papieren theefilters, die het zetten van een kop losse thee eenvoudig maken. Dit alles wordt verpakt in een mooi cadeautasje. Een compleet cadeau waar je elke theeliefhebber blij mee maakt!

Pai Mu Tan is een delicate witte thee van jong, groot blad met veel tip uit China. De thee is zeer licht aromatisch en heeft een zoet aftreksel met een goudgele kleur.

Lentedauw Mao Feng is een zeer aromatische, volle en frisse groene thee. Het doet je bijna denken aan frisse lentedauw. Mao Feng betekent donzige bergtop en verwijst naar de Yellow Mountains in China waar deze thee vandaan komt.

Yunnan Golden Tips is een Chinese zwarte thee met een zoete, intense en haast fluwelig aroma. Herken tonen van honing, caramel en houttonen. De vele gouden tips geven deze thee zijn naam en zorgen voor een mooie gouden glans.

Het Rising Sun Thee Cadeau bevat:
- 30 gram Pai Mu Tan
- 100 gram Lentedauw Mao Feng
- 75 gram Yunnan Golden Tips
- Doosje met 100 papieren theefilters per kop

Kenmerken

Fabrikant

Onbekend

Het perfecte kopje koffie of thee is niet compleet zonder accessoires. Of dit nou een theefilter is of een informatief boek over koffie, wij kiezen de producten die wie in ons assortiment aanbieden nauwkeurig uit. Zodat jij optimaal van onze koffie en thee kunt genieten.  

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product