Moccamaster CDGT20

Haal het beste uit koffie met de Moccamaster CDGT20. De dubbele machines zijn zeer geschikt voor gebruik in kleine kantoren, bars, restaurants, verzorgingshuizen, etc. Dit apparaat kenmerkt zicht door het 'Smitdesign' waar Moccamaster o.a. om bekend staat. Ook uniek is dat de sproeikop 9 gaatjes bevat die het water gelijkmatig verdelen over de koffie. Het water wordt snel verwarmd en een volle pot zet hij al in 6 minuten. De koffie wordt direct warm gehouden in de thermoskannen. Links en rechts kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.

459,00­

Levertijd 1 - 7 dagen

Klanten kochten ook

Meer informatie

Wat maakt de Moccamaster bijzonder? De koffieapparaten worden handgemaakt en getest in Amerongen (NL) sinds 1964. Uniek is dat de sproeikop 9 gaatjes bevat die het water gelijkmatig verdelen over de koffie. Het water wordt snel verwarmt en een volle pot zet hij al in 6 minuten. Een ander vernuftig snufje is de schakelaar die ervoor zorgt dat kleinere hoeveelheden op een lagere temperatuur wordt warm gehouden, zo wordt de koffie niet meer te heet en dus bitter.

Materiaal RVS
Merk Moccamaster
KoffieTemperatuur 92-96 graden
Afmetingen 40 x 39 x 32 (H x B x D)
Energieverbruik 2 x 1450 Watt
FilterAfmeting Maat 4
Garantie 5 jaar (2 jaar bij professioneel gebruik)
Zettijd 5-6 minuten

Moccamaster

De koffieapparaten van Moccamaster worden handgemaakt en getest in Amerongen (NL) sinds 1964. De Moccamaster verwarmt het water snel en dit zorgt voor een volle pot koffie binnen 6 minuten. De warmhoudplaat past zich automatisch aan aan de hoeveelheid koffie, waardoor de koffie nooit te heet en dus bitter wordt. De Moccamaster koffiezetapparaten koop je online bij Simon Lévelt. Kies de kleur die bij je past en zorg voor een eyecatcher in de keuken!

Naar alle producten van Moccamaster.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.