Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Millesime

Millésime Peru Caramel Peanuts 65% BIO

De prachtige cacaobonen voor de Millésime Peru Caramel Peanuts 65% BIO komen uit het regenwoud van de lama’s. De uitzonderlijke cacao heeft complexe tonen van bloemen en kruidig fruit, verrijkt met karamel en pinda's.

5,29­

Meer informatie

Lekker en bewust genieten, dan kan met de chocoladereep Millésime Peru Caramel Peanuts 65% BIO. Deze bean to bar reep is gemaakt van prachtige cacaobonen uit het regenwoud van de lama’s. Het tropische klimaat heeft een goede vochtigheid wat zorgt voor een perfecte ontwikkeling van de cacaocultuur. Dat proef je zeker terug in de Millésime Peru Caramel Peanuts 65% BIO. De uitzonderlijke chocolade heeft complexe tonen van bloemen en kruidig fruit. De reep wordt verrijkt met karamel en pinda's om het nog lekkerder te maken. Heerlijk bij een kop verse koffie of thee!

Deze bean to bar reep wordt van boon tot reep volledig verwerkt door Jean-Christophe Hubert van Millésime. Van de productie van de cacao-oogst tot het branden van de cacaobonen tot het afwerken van de chocolade verzorgen ze allemaal zelf. Dit proef je terug in de smaak van de chocolade.

Kenmerken

Fabrikant

Millesime

Levensgenieter Jean-Christophe Hubert is gepassioneerd door chocolade. Na de nodige cursussen chocolademaker-confectioneur en zijn studie aan het CIRAD in Montpellier en aan het Fine Cacao and Chocolate Institute in New York is het vanzelfsprekend dat hij in 2017 het Bean to Bar-avontuur is aangegaan en Millésime Chocolat startte. Voor de chocolade werkt hij uitsluitend met cacaobonen van uitzonderlijke plantages en terroirs, zonder oogst of oogstjaar te mengen. Millésime het jaar van de oogst staat op de reep. Daarom wordt het telkens in beperkte hoeveelheden geproduceerd. Millésime heeft de volledige controle over het verwerkingsproces van de ruwe cacaobonen, het roosteren tot het vervaardigen van de repen. Dat proef je terug met elke hap van deze chocolade.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product