Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Barista & Co

Maatschep Scoop RVS - Barista & Co

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

De Scoop van Barista & Co is onmisbaar in je keuken. Gemaakt om heel makkelijk de juiste hoeveelheid thee of gemalen koffie te scheppen, en hij ziet er nog prachtig uit ook!

12,99­

Meer informatie

Deze maatschep van Barista & Co is prachtig om te zien met zijn zilveren kleur en moderne design, maar ook heel prettig in gebruik. Hij is ontworpen om makkelijk vast te houden, dankzij de siliconen afwerking om de handgreep. Door de lengte van de handgreep is het heel makkelijk om zonder knoeien koffie of thee uit een grote zak of bus te scheppen. Wil je de maatschep schoonmaken? Gooi hem liever niet in de vaatwasser, maar haal hem even door een sopje. Dan gaat hij jaren mee!

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Maatschepjes
Merk Barista & Co
Fabrikant

Barista & Co

Barista & Co is een Brits merk voor koffieaccessoires, gevestigd aan de zuidkust van Engeland. Het echtpaar James en Louise Gray heeft de leiding en zij geloven in betere koffie voor iedereen: natuurlijk, authentiek en vol leven. Geweldige koffie brengt mensen samen en dit willen zij faciliteren door middel van hun producten. Barista & Co heeft oog voor mens en milieu, hun producten zijn duurzaam en ze doneren gedeelte van de opbrengst van elk verkocht product aan de minderbedeelden.

Naar alle producten van Barista & Co

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product