Maatschep Scoop RVS - Barista & Co

Onmisbaar in je keuken: de Scoop van Barista & Co. Gemaakt om heel makkelijk de juiste hoeveelheid thee of gemalen koffie te scheppen, en hij ziet er nog prachtig uit ook!

12,95­

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Klanten kochten ook

Meer informatie

Deze maatschep van Barista & Co is prachtig om te zien met zijn zilveren kleur en moderne design, maar ook heel prettig in gebruik. Hij is ontworpen om makkelijk vast te houden, dankzij de siliconen afwerking om de handgreep. Door de lengte van de handgreep is het heel makkelijk om zonder knoeien koffie of thee uit een grote zak of bus te scheppen. Wil je de maatschep schoonmaken? Gooi hem liever niet in de vaatwasser, maar haal hem even door een sopje. Dan gaat hij jaren mee!

Materiaal RVS
GeschiktVoor Geschikt voor koffie en thee
Merk Barista & Co

Barista & Co

Barista & Co is een Brits merk voor koffieaccessoires, gevestigd aan de zuidkust van Engeland. Het echtpaar James en Louise Gray heeft de leiding en zij geloven in betere koffie voor iedereen: natuurlijk, authentiek en vol leven. Geweldige koffie brengt mensen samen en dit willen zij faciliteren door middel van hun producten. Barista & Co heeft oog voor mens en milieu, hun producten zijn duurzaam en ze doneren gedeelte van de opbrengst van elk verkocht product aan de minderbedeelden.

Naar alle producten van Barista & Co

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.