Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Leonardo

Leonardo Novo theeglas 570ml

Dit theeglas van Leonardo uit de Novo serie is niet alleen heel mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit! Deze glazen uitvoering heeft een klassiek en toch tijdloze uitstraling.
7,99­

Meer informatie

Dit theeglas van Leonardo uit de Novo serie is niet alleen heel mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit! Deze glazen uitvoering heeft een klassiek en toch tijdloze uitstraling. Het Novo theeglas is gemaakt van borosilicaatglas, een type hardglas dat bestand is tegen hele hoge temperaturen, en dus gewoon in de afwasmachine kan.

Kenmerken

Fabrikant

Leonardo

Leonardo is één van Europa’s meest toonaangevende aanbieders op het gebied van glaswerk. Het Leonardo servies wordt ontworpen en geproduceerd met deskundigheid, passie en perfectie. Of, zoals zij zelf zeggen, met ‘’Glasliebe’’. 

Het Duitse familiebedrijf is opgericht in 1859. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer. Het immens populaire Leonardo servies is in maar liefst 88 landen verkrijgbaar. Het glaswerk wordt zowel mond geblazen als machinaal bewerkt. Het Leonardo servies heeft een frisse, moderne uitstraling en is van hoge kwaliteit.

Naar alle producten van Leonardo

Reviews
2,5
(1)
Sortering:

Inhoud thee glazen

De inhoud van de glazen bevatten niet 570ML
Tot aan de rand gevuld komt het tot 513ML

Het glas is ook vrij dun

Simon Lévelt 8 apr. 2021

Bedankt voor je feedback! We vinden het jammer te horen dat de glazen zijn tegengevallen. Mocht je de glazen retour willen sturen, neem dan gerust contact op. Graag we vernemen we ook het ordernummer. 

Bekijk meer reviews