8.8
2329 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.8 10 2329
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Espresso Corazón®

Volle en rijke koffie uit Latijns-Amerika en Indonesië.

Een fraaie melange van zorgvuldig geteelde koffiesoorten uit Latijns-Amerika en Indonesië. Het resultaat is een volle, zware en aromatische koffie.

Bestel direct

Productnaam Prijs Aantal
250 gram
€ 5,80
- +
1 kilo
€ 23,20
- +
  • Koop 3 kilozakken of meer en bespaar 10%
  • Koop 6 kilozakken of meer en bespaar 15%
Je kunt producten ook als cadeau versturen

Klantenreviews (10)

Ferry

6 okt. 2016

Als Post NL weer aan de deur staat met de volgende doos met 6 kilo Corazon komt de echte koffiegeur je aan de deur al meteen tegemoet. Voor ons een terugkerend ritueel, want we bestellen deze koffie al heel erg lang en steeds weer opnieuw. Een stevige koffie met een krachtige lekkere smaak en een prettige geur. Van onze bezoekers krijgen we ook altijd weer complimenten voor de lekkere koffie. We staan dus in onze smaak zeker niet alleen.

Louis

9 sep. 2016

Van de week in Zeist een half pond bonen Corazon Expresso Bio gekocht op aanraden van de verkoper en moet zeggen het malen , het zetten , en de smaak alles klopte dus genieten.

Henk

25 jul. 2016

Een koffie met een sterke maar toch zachte romige smaak. Hier ga ik 's morgens speciaal even voor zitten. Voorlopig wil ik geen andere meer.

Artikelen 1 tot 3 van 10 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Speciaal geselecteerd

Ingrediënten
Melange van arabica koffie uit Centraal Amerika, Zuid Amerika, Oeganda en Indonesië, aangevuld met Oegandese robusta koffie
Zetadvies
  • Espresso
  • Filter
  • Slow Coffee
Simon Lévelt adviseert de bovenstaande methoden bij deze koffie. Voor Slow Coffee is de Cona geschikt. Maar wij nodigen je uit om zeker jouw favoriete zetmethode uit te proberen. Laat je ons jouw ervaring weten? Laat een review achter!

Hoe kan ik het beste koffie zetten?
Er zijn diverse manieren om koffie te zetten. Afhankelijk van gemak, snelheid en smaak. De versheid van de koffie en de juiste maling spelen daarbij altijd een belangrijke rol.