Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Cool Control Wit 1000ml (EA)

Levertijd 3 - 5 dagen

219,00­

Meer informatie

Wil je steeds opnieuw perfect melkschuim bereiden, houd je melk dan vers en koel in de JURA Cool Control, die je melk op een constante temperatuur van 4°C houdt. De melkkoeler past op alle JURA volautomatische espressomachines met een cappuccinatore en heeft een inhoud van 1 liter. Dankzij de handige indicator op de bovenkant zie je in één oogopslag hoeveel melk er nog in zit, en bijvullen is heel eenvoudig. De uitneembare RVS melkhouder kan in de vaatwasser.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Aanvullende accessoires, Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product