Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

JURA 3-in-1 reinigingstabletten

Reinig, onderhoud en bescherm je volautomatische koffiemachine met de JURA 3-in-1 reinigingstabletten. Zo is het schoonmaken van je koffiemachine kinderspel!

9,99­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden

Klanten kochten ook

Meer informatie

Het onderhouden van je volautomatische koffiemachine is erg belangrijk voor de koffiekwaliteit. Met deze JURA 3-in-1 reinigingstabletten wordt het onderhouden van je koffiemachine kinderspel. De JURA 3-in-1 reinigingstabletten zijn onlangs geoptimaliseerd en verbeterd. Dit zorgt voor nog betere resultaten. Reinig, onderhoud en bescherm je machine met een druk op de knop. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje.

Fase 1: Reinigen
In de eerste fase van het proces worden de zetgroep en de bereidingszeef zowel van binnen als van buiten grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Het eerste reinigingstabel wordt in dit proces toegevoegd. Deze verwijdert resten koffievet en koffiedeeltjes die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren. 

Fase 2: Onderhoud
In de onderhoudsfase wordt met zogenaamde complexvormers gewerkt. Deze werken onder meer als ontharders. Het tweede tablet verwijdert calcium en magnesium die beide hardnekkige kalkafzettingen vormen.

Fase 3: Bescherming
De laatste fase is de bescherming. Speciale actieve bestanddelen van de derde tablet dichten oppervlakken van de betreffende componenten af. Dit voorkomt dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten.

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.