Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Joe Frex

Joe Frex Afklopbak rood

Deze compacte, ronde Joe Frex Afklopbak is van duurzame materialen gemaakt. De bak is vaatwasmachinebestendig.
32,95­

Meer informatie

Deze compacte, ronde Joe Frex Afklopbak is van duurzame materialen gemaakt. De bak is vaatwasmachinebestendig. Daarnaast dempt de rubberen onderkant het geluid wanneer je de filterhouder uitklopt in de bak.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Uitklopbak
Merk Joe Frex
Fabrikant

Joe Frex

Joe Frex

Voor hoogwaardige barista tools ben je bij Joe Frex aan het juiste adres. Zij hebben alles om jezelf te ontpoppen tot een ware barista en het maximale uit je koffiemachine te halen. Bekijk het volledige aanbod bij Simon Lévelt. Van tampers, tamping stations, melkkannen, uitklopbakken en schoonmaakartikelen; Joe Frex heeft het allemaal. Sinds 1996 zetten zij zich in om barista tools & accessoires van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Continue blijven ze hun producten ontwikkelen en innoveren om het zetten van koffie thuis te vereenvoudigen. Kwaliteit net zoals bij je favoriete koffiebar, maar dan thuis.

Naar alle producten van Joe Frex.

Reviews
2,0
(1)
Sortering:

Joe Frex Afklopbak Rood

Lijkt heel leuk. Afmetingen zijn pas beschikbaar als je het product gekocht hebt. Dan is het wel dure informatie. Heb toch elders mijn afklopbak gekocht

Simon Lévelt 28 apr. 2021

We geven je gelijk Boudewijn, de afmetingen horen er bij te staan! We hebben de informatie inmiddels hierboven verwerkt. Je hebt inmiddels je afklopbak gekocht, maar mocht je in de toekomst vragen hebben over onze producten dan heten we je ook graag welkom in één van onze speciaalzaken of neem gerust contact op. 

Bekijk meer reviews