Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Jasmijn biologisch

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

6,95­ / 100 gr

Meer informatie

Geniet van de subtiele combinatie in deze biologische Jasmijn thee. Je proeft de zachtzoete smaak van Jasmijnthee met een klein bittertje in de afdronk.

Kenmerken

Categorie Thee
Merk Simon Lévelt
Losse thee Losse thee
Theesoort Jasmijn
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst China
Regio China
Ingredienten Biologische jasmijnthee
Zetadvies 85°C, 4 minuten, 2 gram per kop
Reviews
4,5
(8)
Sortering:

Mijn favoriete thee

Natuurlijk heeft iedereen eigen smaak maar voor mij is Jasmijn biologisch is gewoon favoriet.

Heerlijke thee maar graag grotere verpakking

dit is echt een heerlijke thee maar zou ik een grotere verpakking kunnen bestellen. Ik vind 1 kg weer veel te veel.

Lekkere thee

Na jaren de king of jasmin gedronken te hebben ben ik overgestapt op deze thee omdat hij biologisch is. De thee is niet te vergelijken met de king of jasmin maar heeft een eigen lekkere smaak. Dat de thee bitter wordt na verloop van tijd vind ik alleen maar een voordeel. Zo heb je eerst een lekkere lichte jasmjjnsmaak die na verloop van tijd met het bittertje aangevuld wordt.

Wonderful tea

What a wonderful tea this is! It has a soft jasmine smell and taste, and yet it is pleasantly strong due to its green tea content. It is a wonderful treat, and it's fantastic that it's organic.

Lekkere thee

Heeft een licht bittere afdronk. Lekker van smaak.

3 in 1

Eerste trek doe ik kort, 2 min, bij de tweede trek komt de magie los, een goede stevige smaak, derde trek ook lekker. Persoonlijk vind ik deze beter dan king of jasmijn, die vind ik te overdreven van smaak. Heerlijk is deze op de zomerse dagen bij zelfgemaakte Thais of Chinees.

Bitter

Simon Levelt beschikt over een grote variatie aan jasmijn theeën. Deze biologische jasmijn thee is naar mijn mening erg slecht in vergelijking met de andere jasmijn theeën. In de beschrijving op de verpakking wordt een lichte bitter in de afdronk geadverteerd maar dit is een groot understatement heb ik bevonden. De thee wordt zo snel bitter dat het water niet de tijd krijgt om voldoende de jasmijn smaak en aroma's op te nemen. Zelfs op lage temperaturen de thee zetten, denk aan 60-70 graden Celsius, lijdt tot bitterheid bij een normale brouwtijd (3-4 min), en normale hoeveelheden theeblad. Ik raad je heel erg aan om de andere jasmijn theeën te proberen maar deze kosten wat kost te vermijden.

Super jasmijn thee

Deze thee is heerlijk, het heeft een zachte jasmijnsmaak. En ik vind het een groot voordeel dat het biologisch is!

Bekijk meer reviews