Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Hario Skerton Koffiemolen

46,90­

Meer informatie

Vers gemalen koffie is het belangrijkste ingredient voor een heerlijke kop (met de hand gezette) koffie. De koffiemolen Skerton van Hario is een handzame koffiemolen en is makkelijk in gebruik en in onderhoud. De molen heeft keramische maalschijven en is instelbaar voor diverse zetmethoden van espresso tot cafetiere. Het voorraadreservoir is afsluitbaar en kan als voorraadpot gebruikt worden.

Kenmerken

Materiaal Glas
Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Hario
Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
3,0
(1)
Sortering:

loopt warm

Na 1 kilo bonen malen in de laatste maanden begint de koffiemaler warm te lopen, het draaien gaat moeilijker...helaas.

Bekijk meer reviews