Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Fancy Osmanthus

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Groene thee met de fijne fruitige smaak van friszoete perziken. Osmanthus is een bloempje dat oorspronkelijk uit Zuid-China komt.

7,60­ / 100 gr
Actie:

10% korting bij een kilo verpakking thee

Meer informatie

Groene thee met de fijne fruitige smaak van friszoete perziken. Osmanthus is een bloempje dat oorspronkelijk uit Zuid-China komt, en als zoetstof gebruikt wordt in thee, Aziatische gerechten en desserts. De bloemen ruiken en smaken zoet, maar zonder te overheersen. Fancy Osmanthus is ideaal als je dagelijks wilt genieten van een natuurlijk gezoete groene thee.

Kenmerken

Losse thee Losse thee
Theesoort Groene thee
Cafeine Met Cafeïne
Land van herkomst China
Regio China
Ingredienten Groene thee, osmanthusbloesem.
Zetadvies 75°C, 3 minuten, 2 gram per kop
Reviews
4,7
(3)
Sortering:

Zachte groene thee

Groene thee met een zachte frisse smaak, smaak van perzik overheerst zeker niet. Zet niet met kokend water, dan wordt hij gauw bitter. Maar dat is met alle groene thee.

Goed

Bij thuiskomst checkte ik gelijk de website van Simon Levelt wat die vertelt over de Fancy Osmanthus. Mijn eerste reactie: "Oh crap ik heb een smaakjesthee gekocht....". Gelukkig was het niet wat ik dacht! Een zachte groene thee met een beetje een notig zoetige vibe ver weg. Aanrader.

Gewoon goed

De osmanthus maakt deze thee af, hoewel ik het niet echt naar perzik vind smaken, is hij erg apart. Wel jammer dat de groene thee blaadjes gebroken blaadjes zijn. Goede kwaliteit voor het geld. Toch prefereer ik eenvoudige gunpowder boven deze, maar heb geen spijt deze gekocht te hebben. Voor iedereen die eens een andere groene thee willen proberen maar normaal versierde groene thee toch een beetje "onzinnig" vinden, probeer deze eens.

Bekijk meer reviews