8.9
2330 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.9 10 2330
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Moccamaster koffiezetapparaten

Moccamaster koffiezetapparaat

De koffieapparaten van Moccamaster worden handgemaakt en getest in Amerongen (NL) sinds 1964. De Moccamaster verwarmt het water snel en dit zorgt voor een volle pot koffie binnen 6 minuten. De warmhoudplaat past zich automatisch aan aan de hoeveelheid koffie, waardoor de koffie nooit te heet en dus bitter wordt. De Moccamaster koffiezetapparaten koop je online bij Simon Lévelt. Kies de kleur die bij je past en zorg voor een eyecatcher in de keuken! Kom langs in een van onze winkels om de Moccamaster te bekijken en laat je adviseren voor ons deskundige personeel.

Het filter-koffiezetapparaat is nog steeds een van de populairste methoden om koffie mee te zetten. Het apparaat brengt het water automatisch op de juiste temperatuur, waarna het door de gemalen koffie in het (papieren) filter sijpelt en wordt opgevangen in een verwarmde kan.


Filterkoffie

Sommige filter-koffiezetapparaten malen zelf de koffiebonen, maar voor de meeste apparaten moet je dit zelf doen. Je kunt het natuurlijk ook laten doen. Bij Simon Lévelt koop je voorverpakte gemalen koffie of laat je jouw favoriete bonen op de juiste stand malen voor filterkoffie.


Koffiezetapparaten met filter bij Simon Lévelt

Ben je op zoek naar de beste koffiezetapparaat? Neem dan eens een kijkje in ons ruime aanbod of laat je persoonlijk adviseren in een Simon Lévelt winkel bij jou in de buurt.