Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

English Breakfast Premium Organic Tea - 20 theezakjes

Een sterke zwarte thee met rijk aroma. Dé thee om te drinken bij een traditioneel Engels ontbijt.

2,79­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden. Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.

Klanten kochten ook

Meer informatie

English Breakfast Premium Organic Tea is een sterke zwarte thee met rijk aroma. Dé thee om te drinken bij een traditioneel Engels ontbijt. Een doosje bevat 20 theezakjes Premium Organic English Breakfast Tea.

Losse thee Theezakje
Theesoort Zwarte thee
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Ingredienten Biologische zwarte thee
Zetadvies Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C, 100°C, 5 minuten, 1 theezakje per kop

Zetadvies & ingrediënten

Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C, 100°C, 5 minuten, 1 theezakje per kop
Ingrediënten: Biologische zwarte thee

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
28 jul. 2022

Heel erg lekker

Een van de lekkerste breakfast teas die ik ken. Ik maak elk kopje lekker sterk en dan wordt het toch niet bitter, maar de smaak blijft zacht. Ik ben blij dat ik deze thee ontdekt heb.

13 feb. 2022

heerlijke wakker worden thee

Voor bij mijn ontbijt drink ik graag 'gewone' thee, zonder toegevoegde smaakjes. Deze thee is de heerlijkste breakfast tea in een zakje, die ik ooit had.

15 nov. 2021

Thee is slap

Ik was fan van Englisch Breakfast Tea van Simon Lévelt maar nu dit product is vernieuwd (het zat voorheen in een donkergroen doosje), blijft de thee slap ook al houd ik het zakje lang genoeg in het kopje. De thee bereikt nooit de sterkte die ik wil. Blijkbaar is de hoeveelheid thee per zakje verminderd. Erg jammer!

26 jun. 2016

Kartonsmaak

De thee smaakt in principe goed, maar helaas komt de smaak van karton naar boven, zeker het eerste en laatste zakje van de rij, maar ook de andere zakjes hebben enigszins een kartonsmaak.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.