English Breakfast Premium Organic Tea - 20 theezakjes

Een sterke zwarte thee met rijk aroma.

2,39­

Levertijd: Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Klanten kochten ook

Meer informatie

Een sterke zwarte thee met rijk aroma. Dé thee om te drinken bij een traditioneel Engels ontbijt.

Biologisch Biologisch
Merk Simon Lévelt
Cafeine Met Cafeïne
Fairtrade Fairtrade
Ingredienten Biologische zwarte thee
LosseThee Theezakje
Theesoort Zwarte thee
Zetadvies Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C

Zetadvies & ingrediënten

Theezakje per kop, 5 minuten, 100°C
Ingrediënten: Biologische zwarte thee

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
26 jun. 2016

Kartonsmaak

De thee smaakt in principe goed, maar helaas komt de smaak van karton naar boven, zeker het eerste en laatste zakje van de rij, maar ook de andere zakjes hebben enigszins een kartonsmaak.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.