Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
TeaEve

Eigenart FlowTea Tropic Summer 400ml

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Met deze Flowtea van Eigenart kan je overal je favoriete thee mee naar toe nemen. Door het dubbelwandige glas blijft de thee warm.

32,95­

Meer informatie

Met deze Flowtea van Eigenart kan je overal je favoriete thee mee naar toe nemen. Door het dubbelwandige glas blijft de thee warm en het bijgeleverde neoprene hoesje beschermt het glas. De Flowtea is makkelijk schoon te maken. Inhoud: 400 ml

Kenmerken

Fabrikant

TeaEve

Reeds 14 jaar wordt elk product van EIGENart bestempeld door hun enthousiasme, hun toewijding en hun gevoel voor innovatief design. Het “blik” betekende altijd meer dan een eenvoudige verpakking voor hen. Daarom werken ze er elke dag met hun eigen design afdeling aan om nieuw leven in hun producten te blazen en deze om te toveren in iets heel speciaals. . Door de jaren heen hebben ze de blikken dozen gerevolutioneerd door het ontwikkelen van moderne vormen en leuke designs en uiteindelijk zelfs nieuwe trends gecreëerd!

De introductie van de nieuwe porseleinen reeks TEAEVE in 2012 was een succes. De reeks bevat prachtige theesets in verschillende designs. Elke set bevat een dubbelwandige porseleinen beker, een passend porseleinen deksel en een theefilter.

Naar alle producten van TeaEve.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product