Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Four Seasons Black Tea

Deze grofbladige bijzondere thee kent vele gezichten. Proef steenfruit, cacao en hout tegen een zoete achtergrond.

vanaf 7,95­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden. Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.

Actie:

10% korting bij een kilo verpakking thee

Klanten kochten ook

Meer informatie

Deze grofbladige bijzondere thee kent vele gezichten. Je kan smaken herkennen als steenfruit, cacao en hout tegen een zoete achtergrond. Met een lange en rijke nasmaak. Uitermate geschikt om meerdere keren op te schenken (via de Gong Fu Cha methode).

Losse thee Losse thee
Theesoort Zwarte thee
Cafeine Met Cafeïne
Land van herkomst Taiwan
Regio Nantou
Ingredienten Zwarte thee
Zetadvies 95°C, 4 minuten, 3 gram per kop

Zetadvies & ingrediënten

95°C, 4 minuten, 3 gram per kop
Ingrediënten: Zwarte thee

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
19 sep. 2021

Heerlijke zwarte thee

Heerlijke zwarte thee. Geen verdere omschrijving nodig. Proeven is mijn advies!

30 apr. 2016

5 sterren

Ik kende deze zwarte thee nog niet: een zeer aangename verrassing. Licht zoetig, iets van fruit, hout. Alleen de geur is al een sensatie: een geheel eigen karakter die zich niet zo gemakkelijk laat omschrijven. Dit is een blijvertje in de theekast.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.