Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Koffiemolen EKM 200 - Rommelsbacher

Stel je maalgraden individueel in met 10 verschillende standen. In de bonencontainer past 250 gram koffiebonen.

95,99­

Levertijd 3 - 5 dagen

Meer informatie

Deze koffiemolen van Rommelsbacher heeft robuuste platte maalschijven en de maalgraad is individueel instelbaar in 10 standen. Met de draaischijf kun je de hoeveelheid gemalen koffie aangeven en vervolgens de gevulde opvangbak eenvoudig uitnemen. Ook de maalsteen is uitneembaar, wat onderhoud makkelijk maakt. Daarnaast wordt er een handig borsteltje meegeleverd. De bonencontainer is geschikt voor 250 gram koffiebonen.

Energieverbruik 160 watt

Rommelsbacher

Er is veel gebeurd sinds de oprichting van het bedrijf Rommelsbacher in 1928 door Dipl. Ing. Gustav Rommelsbacher. Begonnen als producent van kookplatenmerk ‘Robusta’ is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot fabrikant van het huidige programma van kleine elektrische apparaten voor keuken en huishouden. Ondertussen wordt het familiebedrijf beheerd door de derde generatie. In de loop der jaren werd het programma uitgebreid met diverse productgroepen. Rommelsbacher houdt de internationale trends en huidige hoogtepunten goed in de gaten.

Naar alle producten van Rommelsbacher.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.