Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Onbekend

Sinterklaas - Thee Cadeau

Tijdelijk niet online op voorraad

Dit is hét perfecte Sinterklaascadeau voor de theeliefhebber. Dag Sinterklaasje thee, papieren theefilters en heerlijke Van Delft kruidnoten in een mooie geschenktas. Ideaal voor pakjesavond!
14,95­

Meer informatie

Oh, kom er eens kijken wat de Sint dit jaar weer schenkt. Simon Lévelt pakt dit jaar uit met het perfecte cadeau voor elke theeliefhebber; het Sinterklaas Thee Cadeau. Een smaakvol cadeau met de beroemde en zeer toepasselijke Dag Sinterklaasje thee. Dit is een rode, zoete kruidenthee met stukjes appel, kaneel en amandelsnippers. Een smaak dat helemaal past bij dit seizoen. Met de handige papieren theefilters kun je meteen na het uitpakken een kop zetten. En omdat het zonder kruidnoten geen Sinterklaas is, vind je in dit Sinterklaas Thee Cadeau ook nog een zakje Van Delft Truffel Kaneel Kruidnoten. Als dat geen heerlijk avondje wordt!

Het Sinterklaas Thee Cadeau bevat:
- 100 gram Dag Sinterklaasje thee
- Zakje Van Delft Truffel Kaneel Kruidnoten
- Doosje met 100 papieren theefilters per kop

Kenmerken

Fabrikant

Onbekend

Het perfecte kopje koffie of thee is niet compleet zonder accessoires. Of dit nou een theefilter is of een informatief boek over koffie, wij kiezen de producten die wie in ons assortiment aanbieden nauwkeurig uit. Zodat jij optimaal van onze koffie en thee kunt genieten.  

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product