Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Proefpakket Earl Grey thee

Typisch Engels, klassiek en elegant: stap in de wereld van Earl Grey. Maak met dit Proefpakket Earl Grey kennis met drie verschillende Earl Grey varianten, inclusief Simon Lévelt papieren theefilters. Welke is jouw favoriet?

13,50­

Meer informatie

Ontdek de wereld die schuilgaat achter de lekkerste thee en vind de smaak die bij jou past met het Proefpakket Earl Grey. Reis met ons mee naar Engeland en ontdek de Earl Grey variaties. Proef naast de klassieke melange met zwarte thee ook hoe verrassend Earl Grey kan zijn met bijzondere toevoegingen. Naast deze drie theesoorten vind je in het Proefpakket Earl Grey ook een doosje Simon Lévelt papieren theefilters. 

Earl Grey is ongetwijfeld de meest beroemde gearomatiseerde thee. Het aroma van de citrusvrucht bergamot geeft Earl Grey zijn onmiskenbare smaak. Speciaal voor Earl Grey liefhebbers selecteerden wij deze bijzondere theeën. 

Inhoud van Proefpakket Earl Grey:
- Earl Grey Superieur (50 gram)
Theemelange uit China en Ceylon met veel tip en bergamotaroma. Dit levert een prachtige Earl Grey op met een volle smaak die krachtig aanwezig is. 

- London Earl Grey (50 gram)
Krachtige, stoere Earl Grey thee op basis van Chinese thee uit de provincie Yunnan. De combinatie is een intense, friszoete thee

- Lady Earl Grey (50 gram)
Een heerlijke zacht, bloemige Earl Grey thee met de herkenbare smaak van bergamot. Rijk versierd met oranjebloesem, rozenblad en korenbloem.

- Doosje met 100 papieren theefilters voor een kop thee

Kenmerken

Theesoort Earl Grey, Zwarte thee
Biologisch Biologisch
Losse thee Losse thee
Categorie Cadeau
Inhoud cadeau Accessoires, Thee
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product