Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Café Feminino

Zachte friszoete koffie met een ronde en romige body. Na het afkoelen zijn iets granige tonen te herkennen.

vanaf 9,95­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden. Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.

Actie:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Klanten kochten ook

Meer informatie

Café Feminino is een erg bijzondere koffie in ons assortiment. Ondersteun met elke slok sociale rechtvaardigheid en vrouwenemancipatie in de koffiewereld. Onze Café Feminino wordt geproduceerd door 42 vrouwelijke koffieboeren verbonden aan het Café Femenino Coffee Program. Daarnaast verkochten wij nog niet eerder koffiebonen uit Bolivia. De Café Feminino is een zachte friszoete koffie met een ronde en romige body. Het heeft een zeer prettige, lichte aciditeit, vergelijkbaar met die van een friszoete appel. Na het afkoelen zijn juist iets granige tonen te herkennen. De koffie laat zich omschrijven als een aangename, toegankelijke koffie die volledig in balans is.

Het Café Feminino Coffee Program opereert in meerdere landen en zet zich in voor het beëindigen van de armoedecyclus, die de vrouwelijk koffieboeren over de hele wereld treft. Ze bieden erkenning voor het werk dat de vrouwen leveren, het verminderen van fysieke, emotionele en seksuele misbruik van vrouwen, het verhoging van het inkomen en zorgen dat meisjes ook naar school kunnen. 

Ontdek meer over de Café Feminino op simonlevelt.nl/blog/cafe-feminino-bolivia-vrouwen-empowerment en onze andere bijzondere projecten op simonlevelt.nl/premiumbiologisch.

Roast Light roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Bolivia
Smaakprofiel Licht & Fruitig
Regio La Paz, Caranavi vallei
Verwerkingsmethode Washed
Plantage Cooperatie Union ProAgro, 42 plantages beheerd door vrouwen
Groeihoogte 1100-1750 meter
Ingredienten 100% arabica koffie uit Bolivia

Zetadvies & ingrediënten


Ingrediënten: 100% arabica koffie uit Bolivia

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.