Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti Moka Express 9 kops

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

De Bialetti Moka Express zet koffie zoals het hoort te smaken. Dit espressopotje oogt klassiek en werkt op een 'ouderwetse' manier.

63,95­

Meer informatie

De Bialetti Moka Express zet koffie zoals het hoort te smaken. Dit espressopotje oogt klassiek en werkt op een 'ouderwetse' manier. De Bialetti Moka Express is geschikt voor het maken van negen kopjes Italiaanse espresso. Het potje mag niet in de vaatwasser en kan niet gebruikt worden op inductie.

Kenmerken

Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product