Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Tokyo Design

Tokyo Design Theetip Zwart

Tijdelijk niet online op voorraad

De theetip van Tokyo Design is gemaakt van porselein en onderdeel van de Black Series van Tokyo Disign. Met de theetip van Tokyo Design kan je meer genot halen uit het zelfde zakje thee.

2,29­

Meer informatie

De theetip van Tokyo Design is onderdeel van de Black Series van Tokyo Disign. De hele Series is gemaakt van porselein en dit maakt het servies ook geschikt voor het gebruik in een professionele omgeving. De theetip is te gebruiken voor het neerleggen van gebruikte theezakjes voor eventuele hergebruik op een later moment. 

Kleur: Zwart

Kenmerken

Materiaal Porselein
Categorie Accessoires
Soort accessoires Onderzetters
Merk Tokyo Design
Fabrikant

Tokyo Design

Het gevestigde merk Tokyo Design Studio is geïnspireerd door de Japanse cultuur en geprezen om zijn verfijnde eigentijdse ontwerpen en hoge kwaliteitsstandaarden.

De ontwerpteams in zowel Nederland als Japan zorgen voor een unieke en constant evoluerende handtekening.  Met respect voor het eeuwenoude erfgoed in porselein en aardewerk, wordt er continu gezocht naar onverwachte perspectieven die het servies van vandaag en morgen helpen te bepalen.

Deze authentieke producten worden hoofdzakelijk in Japan vervaardigt met behulp van ambachtelijke methodes die de voorbije 400 jaar geperfectioneerd werden.

Naar alle producten van Tokyo Design.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product