Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Ascaso

Ascaso i-Mini aluminium i2

Levertijd 3 - 5 dagen

De Ascaso i-Mini aluminium i2 is voor thuisgebruik misschien wel de beste koffiemolen. Perfect in staat iedere keer weer die belangrijke fijne maling voor espresso te maken.

395,00­

Meer informatie

Deze Ascaso koffiemolen is speciaal ontworpen voor de Dream espressomachine, maar vormt ook een geweldig duo met Ascaso Basic of andere espressomachines. De Ascaso i-Mini aluminium i2 is volledig vervaardig uit gegoten aluminium. Perfect in staat iedere keer weer die belangrijke fijne maling voor espresso te maken. Voor thuisgebruik misschien wel de beste keuze!

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Energieverbruik 175 Watt
Fabrikant

Ascaso

Ascaso koffiemachines

Koffiemachines van Ascaso kan je niet omheen. Deze mooie, handgemaakte en kwalitatief goede machines koop je bij Simon Lévelt. Het Spaanse Ascaso produceert sinds mensenheugenis zetgroepen en onderdelen voor espressomachines. Sinds het begin van dit  millennium produceert Ascaso ook espressomachines. ‘Handmade in Barcelona’. De ruime ervaring en kennis die Ascaso heeft van state-of-the-art technieken worden gebruikt in deze fraai vormgegeven espressomachines. De espresso koffiemolens die perfect aansluiten op de vormgeving van de espressomachines, maken de beleving compleet.

Naar alle producten van Ascaso.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product