Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Hario Mini Plus Koffiemolen

De Hario Mini Plus Koffiemolen is een handmatige koffiemolen met een maalwerk van keramiek. De molen helpt bij het malen in grofheid naar keuze en is dan ook de perfecte koffiemolen voor uw gewenste koffie.

36,90­

Meer informatie

De Hario Mini Plus Koffiemolen is een handmatige koffiemolen gemaakt van zwart en transparant kunststof. De koffiemolen bevat een maalwerk van keramiek wat zorgt voor een consistent maalresultaat en de molen maalt koffiebonen ook tot de gewenste fijnheid. Het reinigen van de Hario Mini Plus Koffiemolen is makkelijk gedaan met een zachte kwast. Contact met water en olie moet worden vermeden.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Hario
Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
4,7
(3)
Sortering:

Uitvinding!

Ik gebruik deze op het werk maar ook onderweg of op vakantie.
Laatste 2 spreken voor zich. Op het werk wetende van prima bonen met een volautomaat er geen lekkere drank van te maken.
Deze bonenmolen in combinatie met een Aeropress is een prima combinatie voor als je de tijd en moeite wil nemen om een lekkere bak koffie te zetten.

Niet in vaatwasser

Grof of fijn maken goed in te stellen. Malen kost wat tijd en inspanning. Transparante plastic kan absoluut niet tegen de vaatwasser.

Reuzehandig!

Ik zet regelmatig kleine hoeveelheden espresso en daarbij is deze molen reuzehandig. Terwijl het espressoapparaat staat op te warmen, maal ik een portie bonen (vers of uit diepvries), die genoeg is voor 2 a 3 kopjes espresso. Een heerlijk rustmoment op de dag, waarbij je toch even actief bezig bent met malen. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en op te bergen. De maalgraad is in te stellen indien gewenst.

Bekijk meer reviews