Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Theemaatschep rvs

Geschikt voor het zetten van een kop losse thee.

3,95­

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Klanten kochten ook

Meer informatie

Deze RVS maatschep is handig bij het zetten van een kop losse thee. De maatlepel is geschikt voor het zetten van 2,5 gram losse thee en is smaak neutraal. 

Royal Tea

Het nieuwe Nederlandse merk Royal Tea heeft alles in huis voor de ware theeliefhebber. Van mooi porseleinen theeservies tot handige accessoires. Bovendien zijn er Royal Tea theezeven voor losse thee in alle soorten en maten, want iedere liefhebber heeft zo zijn eigen voorkeur. Leuk om cadeau te doen, nog leuker om te krijgen!

Naar alle producten van Royal Tea.

Reviews
5 jan. 2022

Maatschap kun je nooit genoeg hebben

Een heel fijne maatschepje. Ik heb al verschillende soorten van theeschepjes. Daar ik twee had besteld , is er 1 cadeau gedaan voor degene waar ook de filters, cadeautjes waren. Die mensen wilden door vakantie ervaring meer losse thee gaan drinken. Dan heb je goede filters en een goed theemaatschepje nodig. De thee hebben we gedeeld.

22 okt. 2021

Oké

Goed product om elke keer de juiste dosering af te meten en dan te genieten van een kop lekkere thee.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.