Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Yellow Bourbon ongeroosterd

De Yellow Bourbon heeft een perfecte balans tussen een zoete body en rins. LET OP: de koffie is niet geroosterd.

3,75­ / 250 gr
Volumekorting:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Meer informatie

Je eigen koffiebonen roosteren is een leuke manier om extra van je koffie te genieten. De Yellow Bourbon heeft een perfecte balans tussen een zoete body en rins.

Let op: de koffie is niet geroosterd.

Kenmerken

Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Ristretto, Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino
Roast Ongebrand
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Brazilië
Smaakprofiel Mild & Aromatisch
Regio Cerrado
Verwerkingsmethode Unwashed
Zetmethode koffie Filter, Espresso, Cafetière
Plantage Fazenda Irarema
Groeihoogte 800-1250 meter
Ingredienten 100% arabica koffie, ongebrand
Herkomst - Zuid-Amerika

Brazilië

Brazilië is echt een koffieland te noemen. Je vindt er koffie in alle soorten en kwaliteiten. Het grootste deel bestaat uit Arabica koffie. Zo ook deze Yellow Bourbon ongeroosterd. Kenmerkend aan koffie uit Brazilië is de zachte, volle body met tonen van noten en donkere chocolade, vaak met een vrij zoet karakter.

Reviews
2,8
(2)
Sortering:

hoe kan je dit bereiden?

onbruikbare bonen....

Simon Lévelt 4 mrt. 2021

Goede vraag! Deze ongeroosterde bonen zijn bedoeld om thuis zelf te roosteren. Mocht je thuis geen koffiebrander hebben, dan kun je het ook in bijvoorbeeld een wok of in een koekenpan roosteren. Meer informatie hierover vind je in onze blog artikel. Veel succes en veel plezier met het roosteren! Laat je het ons weten hoe het gaat? We horen het ook graag als je verdere vragen of opmerkingen hebt. 

fantastisch!

heel blij was ik dat ze deze ongebrande boontjes hadden bij de vestiging hier in de stad. De ongebrande boontjes ruiken nog naar de bessen, zoals je wel eens in het voorjaar besjes ruikt in de tuin. Ook de Mocha Limu moet de moeite waard zijn maar een andere vaste klant had die al geplunderd..... en nu ben ik dus vaste klant voor de bourbon en plunder ik deze. Groene bonen (green beans) zijn heel goed want er zitten stoffen in die verloren gaan bij de branding. Ik maak er extract van of zuig er op. Zoek maar op Google op de "health benefits of green coffee beans" en je weet waarom. Tegen overgewicht en goed voor het hart. En ze zijn echt niet duur voor de kwaliteit en exclusiviteit van dit product. Zo blij dat ik ze ontdekt heb en dat ze vast in het assortiment zitten! Even naar de stad en ik heb weer voorraad!"

Bekijk meer reviews