Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Van het Huis Blond

6,50­ / 250 gr
Volumekorting:

10% korting bij 3 kilo verpakkingen en 15% korting bij 6 kilo verpakkingen koffiebonen (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Meer informatie

De Van het Huis Blond, voorheen Van het Huis Light, is een krachtige melange naar traditioneel familierecept. De naam is veranderd, maar de sublieme smaak en kwaliteit niet. De koffiebonen melange bestaat uit arabica- en robustabonen uit Peru, Honduras en Afrika. De Van het Huis Blond is een volle koffie die verrassend zacht van smaak en licht aromatisch is.

Kenmerken

Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Slow coffee, Cappuccino
Roast Light roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Smaakprofiel Mild & Aromatisch
Verwerkingsmethode Washed
Zetmethode koffie Filter, Espresso, Slow coffee
Ingredienten Melange van arabica koffie uit Centraal Amerika en Oeganda, aangevuld met Oegandese robusta koffie
Reviews
4,8
(11)
Sortering:

Fijne koffie.

Volle zachte koffie

Met deze koffie kan je een heerlijke, volle, zachte -en romige espresso zetten!

Veel waar voor je geld

Deze koffie smaakt prima, en is voor de geboden kwaliteit niet duur.

Goede Koffie

De Simon Levelt huismelange is een goede koffie voor dagelijks gebruik. Een redelijk volle smaak die op een prettige wijze lang in de mond blijft "hangen". Jammer alleen dat deze melange niet in een luchtdichte verpakking me filter verkrijgbaar is zodat je er een kleine basisvoorraad van kunt aanleggen.

formidable

Geen een merk koffie voldoet voor mij aan de biologische koffie van uw huismerk, of het nu de caffeine vrije koffie of de caffeine houdende koffie is.

Heerlijk!

Pas op! Als je eenmaal aan de Simon Levelt Huismelange begint heb je een probleem. Geen enkele andere koffie smaakt namelijk meer als je dit eenmaal geproefd hebt. De bekende merken uit de supermarkt: smakeloze bocht. De Pads en cupjes, met flink veel marketing-geweld in de markt gezet: aardig maar geen echte koffie. Want echt koffie is Simon Levelt Huismelange!

goed in balans

Een heerlijke koffie voor elke dag. Van klanten die ons bedrijf bezoeken krijgen we ook goede reacties op deze melange.

Smakelijk

Een zachte en "volle" koffie die de moeite waard is om vaker te gebruiken. De smaak blijft bij mij lang in de mond hangen zonder bitter te worden.

Mijn koffie!!!

Na een half jaar omzwervingen bij vele koffie's (te sterk, te slap, te gewoon, te duur) deze melange geprobeerd. Dit is mijn koffie. Reeds vele kilo's gekocht en mijn gasten zie ik vaker vragen voor nog eentje. Helaas, ik ben er aan verkocht.

lekker

Ik vind deze koffie lekker en gebalanceerd en drinkt lekker weg, niet zo zwaar als een espresso. Ik vermoed, aan de kleur van de bonen te zien, dat het een melange van licht geroosterd en medium geroosterd is. Ik heb hem in de cafetiere gemaakt. Ik vind hem romig en vol van smaak met chocolade tonen en een lichte rins maar de robusta in de melange geeft net even een extra kick aan de andere kant van het smaakpalet met de afdronk zonder bitter te worden zodat je van het hele smaakpalet kan genieten. Ik heb al de lichtgeroosterde Guatamala bonen gehad en deze huis melange is net even wat steviger. Deze huismelange vind ik verrassend goed en ook nog eens best vriendelijk qua prijs. Ik heb deze huismix echt onderschat want dit is echt een goede melange. Ik hou van lekker romige milde koffie en deze koffie voldoet uitstekend aan de eisen.

Prima

Krachtig, maar niet te. Geeft mooi crema. Deze ga ik vaker nemen!

Bekijk meer reviews