Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Hario Largo Dripper

Met de Largo tea dripper van Hario zet je makkelijk lekkere thee. Losse theebladeren krijgen alle ruimte om zich hun smaak af te geven. Druk de knop in na de zettijd en de je bent klaar! Inhoud: 0,8 liter.
46,90­

Meer informatie

Met de Largo tea dripper van Hario zet je makkelijk lekkere thee. Losse theebladeren krijgen alle ruimte om zich hun smaak af te geven. Druk de knop in na de zettijd en de je bent klaar! Inhoud: 0,8 liter. Combineer de Largo met de Standaard van Hario en je hebt een volledig theezet station in huis.

Kenmerken

Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product