Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
CrushGrind

CrushGrind Colombia Koffiemolen

77,95­

Meer informatie

Koffie met metaalsmaak drink je niet voor je lol, en daarom gebruikt CrushGrind voor de maalschijven in de Colombia koffiemolen geen metaal, maar hi-tech keramisch materiaal. Dag, metaalsmaak! De koffie smaakt precies zoals hij bedoeld is als je jouw favoriete koffiebonen in deze koffiemolen maalt. De maalschijven zorgen er ook voor dat de essentiële oliën in de bonen vrijkomen, wat de smaak positief beïnvloedt. De handmatige Colombia koffiemolen is zo afgesteld dat je met minimale inspanning maximaal resultaat bereikt. Prettig als je liever niet te veel moeite doet, maar wel graag goeie koffie wilt. Ook fijn: je kunt de maalgraad heel eenvoudig precies zo grof of fijn instellen als jij wilt, of je nou koffie wilt zetten in een cafetière of meer van de Turkse koffie bent. De makers van de Colombia koffiemolen hebben bovendien heel veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat de molen je bonen gelijkmatig maalt, wat ervoor zorgt dat je bakje koffie een stuk minder bitter smaakt.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk CrushGrind
Fabrikant

CrushGrind

Geïnspireerd door het aloude principe van de vijzel en stamper introduceerde CrushGrind in de jaren negentig de allereerste keramische pepermolen bij het grote publiek. En zorgde daarmee voor een ware revolutie: tegenwoordig is hun keramische maalwerk in meer dan 50 miljoen molens ter wereld te vinden. Sinds de eerste jaren van deze eeuw heeft CrushGrind zijn assortiment uitgebreid met koffiemolens gebaseerd op hetzelfde principe. Het keramische maalwerk van een CrushGrind koffiemolen zorgt voor een perfecte smaakbeleving!

Naar alle producten van CrushGrind.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

CrushGrind Colombia is top!

De Crushgrind heb ik aangeschaft om op vakantie verse koffie te kunnen zetten met een Bialetti moka. Dit is zeker gelukt. De maalgraad is heel precies in te stellen van heel fijn naar grof. Er is geen schaalverdeling aangegeven, daarom is het even uitproberen om de juiste maalinstelling te vinden (optie is om het aantal klikjes te tellen vanaf de meeste fijn stand). Maar daarna is het genieten van heerlijke koffie! De CrushGrind maalt snel en heel consistent. Over het ontwerp is goed nagedacht. De slinger kan verwijderd worden en wordt dan voor compact transport bevestigd aan de zijkant van de behuizing (m.b.v. een magneetje). Zeker een aanrader!

Bekijk meer reviews