Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Coffeeduck

Coffeeduck Senseo

De Coffeeduck is een duurzame en voordelige manier om koffie te zetten met een Senseo® apparaat. In feite is de Coffeeduck een 2 pads houder dat ook geschikt is voor gemalen koffie. Wij adviseren de koffie te malen voor volautomaat (iets fijner dan snelfiltermaling).

10,95­

Meer informatie

De Coffeeduck is een duurzame en voordelige manier om koffie te zetten met een Senseo® apparaat. In feite is de Coffeeduck een 2 pads houder dat ook geschikt is voor gemalen koffie. Wij adviseren de koffie te malen voor volautomaat (iets fijner dan snelfiltermaling). Coffeeduck geschikt voor Senseo ® Classic type HD7810 t/m HD7812.

Kenmerken

Fabrikant

Coffeeduck

The Coffeeduck Company is marktleider op het gebied van duurzame, hervulbare koffiesystemen. Ons snelle leven brengt steeds meer gemaksproducten die naast een hoge prijs ook belastend zijn voor het milieu. Coffeeduck biedt echter systemen die het mogelijk maken om losse, gemalen koffie te gebruiken en zodoende uw ecologische voetafdruk en uw portemonnee te sparen. "The Coffeeduck Company" vindt deze zaken belangrijk en we werken dan ook aan diverse nieuwe koffie-innovaties.

Naar alle producten van Coffeeduck.

Reviews
4,2
(3)
Sortering:

goede uitvinding

eindelijk een manier om mijn favoriete koffie die niet in pads verkrijgbaar is toch door middel van een senseo machine te maken en te genieten

Heerlijke koffie

Het werkt super lekker. Heerlijke koffie. Ik gebruik espresso maling. Niet zelf gemalen. Een eerdere koffieduck van ons werkte niet meer goed. Gekeken wat er aan de hand was en zagen dat de koffieduck totaal verstopt was. Spoelden hem wel iedere dag goed af. Kregen nog maar halve kopjes. Toen dus een nieuwe gekocht. Nu spoelen we iedere dag de koffieduck leeg door in de machine. Dat helpt echt. Gebruiken hem nu al drie jaar en nog steeds super lekkere koffie met een heerlijk schuimlaagje.

filter

ik was erg blij met de coffeeduck , heerlijke koffie op duurzame wijze. Ik vraag me alleen af of de filterwerking minder word na enkele maanden gebruik. De koffie loopt moeilijker door en komt door andere kieren uit het senseo apparaat. Ik hoop dat jullie hier op verzinnen dan is het echt een top product

Simon Lévelt 14 jul. 2021

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw revieuw. Het lijkt er op dat de koffie iets te hard wordt aangedrukt waardoor het apparaat wat moeite heeft met doorlopen. Misschien dat wat minder koffie of minder hard aandrukken het probleem verhelpt.

Bekijk meer reviews