Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Coffeeduck Nespresso

Deze Coffeeduck cups zijn hervulbaar voor losse espresso koffie in een Nespresso-apparaat. Set van 3 stuks. Maal je de koffiebonen zelf, kies dan maalgraad 4. Wil je gemalen koffie bij ons bestellen, kies dan voor de koffiemaling Espressomachine volautomaat.

10,95­

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden. Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.

Klanten kochten ook

Meer informatie

Set van 3 hervulbare cups voor losse espresso koffie in een Nespresso-apparaat. Zo kun je op een zeer voordelige en duurzame manier genieten van de koffie van jouw keuze. Maal je de koffiebonen zelf, kies dan maalgraad 4. Wil je gemalen koffie bij ons bestellen, kies dan voor de koffiemaling Espressomachine volautomaat. Niet geschikt voor apparaten met één pininsnijding (F897, F896 en F893) en apparaten met automatische capsuleplaatsing.

Coffeeduck

The Coffeeduck Company is marktleider op het gebied van duurzame, hervulbare koffiesystemen. Ons snelle leven brengt steeds meer gemaksproducten die naast een hoge prijs ook belastend zijn voor het milieu. Coffeeduck biedt echter systemen die het mogelijk maken om losse, gemalen koffie te gebruiken en zodoende uw ecologische voetafdruk en uw portemonnee te sparen. "The Coffeeduck Company" vindt deze zaken belangrijk en we werken dan ook aan diverse nieuwe koffie-innovaties.

Naar alle producten van Coffeeduck.

Reviews
5 mei 2021

De moeite waard!

Als alternatief voor aluminium cups is dit een voor de hand liggende oplossing.
Het is wat bewerkelijk (schoonmaken en vullen) maar we hebben nu wél de biologische koffie van Simon Levelt in herbruikbare cups!
Geen idee hoelang ze meegaan (dun plastic) maar tot zover genieten wij van uitstekende koffie.... ?

Simon Lévelt 5 mei 2021

Wat goed om te horen dat jullie op deze manier genieten van onze biologische koffie!

8 mrt. 2021

Werkt perfect en heerlijke koffie

Aanrader

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.