8.8
2326 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.8 10 2326
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Chiapas Altura - Mexico

De Chiapas Altura is een gewassen biologische ‘altura’ koffie uit de Chiapas regio in Mexico. Het is een prettige milde koffie, die geschikt is voor alle zetmethodes. Bijzonder aan deze medium licht gebrande koffie uit Centraal-Amerika, is dat hij ook zeer geschikt is om te zetten op de espresso methode.

*Het karakter van de Chiapas Altura komt overeen met dat van de Finca Irlanda.

Bestel direct

Productnaam Prijs Aantal
250 gram

Normale prijs: € 5,60

Special Price € 5,05

- +
1 kilo

Normale prijs: € 22,40

Special Price € 20,20

- +
  • Koop 3 kilozakken of meer en bespaar 10%
  • Koop 6 kilozakken of meer en bespaar 15%
Je kunt producten ook als cadeau versturen

Klantenreviews (7)

Kylie

13 nov. 2016

Ik ben een "beginner" wat koffiezetten betreft. Ik heb een cafetiere gekocht en heb deze koffie gekocht op advies van de mensen van simon levelt. Ik ben super tevreden, hele lekker koffie die bij alles past. Als ik gasten over de vloer heb bied ik maar al te graag een kopje koffie aan.

Stefan

11 aug. 2016

Heerlijk koffie met een heerlijke volle smaak een goed afwisseling voor de yellow bourbon koffie

Henk Coehoorn

19 jul. 2016

Lekkere frisse smaak, zelf gemalen en met de filter op druppel stand is het weer eens wat anders dan de normale bourbon.Een mooie zomer koffie, die vast nog wel eens bij mij terugkomt

Artikelen 1 tot 3 van 7 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Speciaal geselecteerd

Herkomst
Centraal-Amerika
Ingrediënten
100% arabica koffie uit Mexico
Zetadvies
  • Cafetière
  • Espresso
  • Filter
Simon Lévelt adviseert de bovenstaande methoden bij deze koffie. Maar wij nodigen je uit om zeker jouw favoriete zetmethode uit te proberen. Laat je ons jouw ervaring weten? Laat een review achter!

Hoe kan ik het beste koffie zetten?
Er zijn diverse manieren om koffie te zetten. Afhankelijk van gemak, snelheid en smaak. De versheid van de koffie en de juiste maling spelen daarbij altijd een belangrijke rol.