Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Cafetto Tevo Mini

Tabletten voor het reinigen van koffiezetapparatuur. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van koffievetten en olieën uit de zetgroep van volautomaten, maar tevens ook voor het blindfilteren van de broeikop halfautomatische espressoapparatuur.

13,95­

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Meer informatie

Tabletten voor het reinigen van koffiezetapparatuur. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van koffievetten en olieën uit de zetgroep van volautomaten, maar tevens ook voor het blindfilteren van de broeikop halfautomatische espressoapparatuur. Een potje met Tevo Mini bevat 60 tabletten. De tabletten lossen goed en snel op en zijn veilig voor gebruik op aluminium, koper en roestvrijstaal. Het product is biodegradable, fosfaatvrij. Het product is vrij van genetisch gemodificeerde organismen (GMO). Tevo Mini laat geen geur of smaak achter na het gebruik.

Cafetto

Cafetto

Wil jij je koffiemachine goed onderhouden? Dan zijn de reinigingsproducten van Cafetto echt een uitkomst. Koop de handigste producten van Cafetto bij Simon Lévelt. Naast dat deze producten goed zijn voor de onderhoud van je koffiemachine, zijn de producten ook effectief, organisch en eco-vriendelijk. De reiningsartikelen verbeteren en versimpelen het proces. Cafetto is dus niet alleen goed voor je machine, maar ook het milieu.

Naar alle producten van Cafetto.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.