Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Welke bonbon combineert goed bij welke thee en koffie? Onze koffie- en theespecialisten doken de keurkamer in om de verschillende smaken te matchen bij diverse theeën. Benieuwd naar hun advies? Lees dan snel verder.
Dit najaar nemen we je mee op ontdekkingstocht door Indonesië. Het land staat vooral bekend om zijn volle, zwarte theeën en kruidige koffies, maar er is zoveel meer te ontdekken. Maak kennis met de smaakvariëteiten uit dit omvangrijke land die je precies geven wat jij zoekt in het herfstseizoen.
De Kopi Ketiara is een stoere dark roast koffie met prettig zoete en zacht bittere tonen van pure chocolade. De pittig geroosterde koffie is rijk aan de kenmerkende kruidigheid van koffie uit Indonesië en heeft een fantastische volle body en een heerlijk lange nasmaak.
Takengon (Atjeh) staat bekend om zijn koffie en er heerst een ware koffiecultuur. Het kan ook niet anders, want in het gebergte rondom de stad en het Tawar meer, ligt de Gayo koffieregio.
Voor onze thee en koffie gaan we op zoek naar de beste theebladeren en koffiebonen. Hiervoor reizen we de hele wereld over en bezoeken de mooiste theetuinen en plantages. Reis met ons mee en ontdek ook de wereld die schuil gaat achter de lekkerste thee.
Vlak onder grote namen als Brazilië, Vietnam en Colombia, staat Indonesië als een van de grootste koffieproducerende en koffie exporterende landen ter wereld.
Het is een van de duurste en misschien wel de meest besproken koffie ter wereld: de koffiespecialiteit Kopi Luwak. De koffie wordt gemaakt van koffiebonen uit de uitwerpselen van de luwak. Vanwege de slechte omstandigheden waarin de luwak wordt gehouden, heeft Simon Lévelt ervoor gekozen om de Kopi Luwak niet langer te verkopen.