Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Heerlijk, verkoelend en heel eenvoudig te maken. Als je Iced Coffee zelf wilt maken, dan kun je kiezen uit de volgende 3 veelgebruikte zetmethoden: Cold Brew, Cold Drip en Shock Brew.
Deze week vertellen we je alles over koffiezetten met de ibrik. Het is waarschijnlijk niet je dagelijkse zetwijze, maar wel leuk om een keer te proberen. En als thuisbarista moet je zeker een keer een kop koffie uit de ibrik proeven.
Bij deze spectaculaire zetmethode gaat het om de wisselwerking tussen drukopbouw en vacuümtrekken. Een ingewikkeld proces, dat je eigenlijk met eigen ogen moet zien.
Met de Aeropress zet je letterlijk koffie in een handomdraai. En op twee verschillende manieren, met ieder een eigen smaakpatroon.
Drip coffee is niet meer dan ouderwets koffiezetten in een nieuw jasje. Waarschijnlijk heb je eerst even het gevoel alsof je op de camping koffie staat te zetten, maar over drip coffee is net even iets beter nagedacht.
Deze les zetten we slow coffee met de Chemex. De Chemex bestaat al sinds 1941, maar is nog steeds een populaire manier om slow coffee mee te zetten.