Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Wil je je visite iets bijzonders aanbieden? Of jezelf, gewoon omdat je het verdient? De siropen van Monin geven je kop koffie en thee net even iets extra’s. Met deze recepten maak je ook thuis heerlijke én prachtige special drinks.
Soms heb je meer nodig dan een kop thee, chai of kruidige koffie om warm te worden. En soms wil je wel eens iets feestelijkers serveren dan het standaard kopje koffie of thee. Duik dan de keuken in en ga aan de slag met onze recepten voor koffie- en theecocktails.
Lang voordat Sinterklaas in het land is, begint het al. Ieder jaar weer diezelfde discussie. Waar is dat nou allemaal voor nodig? Het maakt toch helemaal niet uit of je het een pepernoot of een kruidnoot noemt?
Voor een soepel verloop van het kerstdiner vallen we dit jaar terug op de succesvolle thee-recepten uit een van onze eerdere magazines. De recepten zijn afkomstig uit het kookboek van Frank van der Zande.
De Chai-trend zet voorlopig nog wel even door en daarom stappen wij in de wereld van Chai. We volgen alleen niet de route van de kant-en-klare Chai Latte mixen, maar gaan met traditionele recepten aan de slag.
We laten je graag experimenteren met andere zetmethodes. Maar deze keer dagen we je uit om het eens helemaal anders aan te pakken. Koken met koffie!
Marleen Visser van Share Love Not Secrets dook speciaal voor ons de keuken in met een van onze Kids’ Choice theeën; de Honeybush Mango Lemon.
Soms zijn er van die zomerse dagen waarop het écht te warm is om de dag met een kop koffie af te sluiten. Omdat we je geen koffie willen ontzeggen, helpen we je graag aan een heerlijk alternatief.
De overstap van kant-en-klare ijsthee naar zelfgemaakte ijsthee kan een lastige zijn, omdat je gewend bent aan de hele zoete smaak. Maar wanneer je op warme dagen geniet van je verkoelende zelfgemaakte ijsthee, went deze smaak snel. Misschien zelfs zo snel dat je al toe bent aan iets nieuws.
Speur je het hele huis af naar iets verkoelends, maar heb je nog geen boodschappen gedaan? Experimenteer dan eens met je theevoorraad. Je maakt hiermee namelijk gemakkelijk een koude ijsthee. Je hoeft niet per se fruit of suiker toe te voegen, dus het enige dat je in huis hoeft te hebben is water; warm en bevroren.
We hoopten dat Marleen Visser van Share Love Not Secrets onze droom kon vervullen en stuurden haar onze Espresso Corazón op. De koffie inspireerde Marleen tot het maken van deze heerlijke espresso crème brûlée-pops met witte chocolade.
Er zijn vast weinig moeders die een zelfverzonnen versje, een mooie tekening of een ontbijtje op bed niet kunnen waarderen. Er is haast niets lekkerder dan een kop verse koffie of thee in de ochtend. Maar soms heb je toch zin in iets anders.
2 van 4