Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Eerder vertelden we over het leven van Simon Levelt, de eerste winkel en hoe zoon Jacob het bedrijf overnam en verder uitbouwde. In deze blog gaan we verder met de twee volgende generaties in de Simon Lévelt historie.
Earl Grey thee, het is een van de populairste theeën. Maar waarom heeft deze zwarte thee met een aroma dat naar bergamot smaakt de naam van Earl Grey gekregen? En wie is Earl Grey eigenlijk? Omdat we je niet graag met vragen laten zitten, doken wij in het leven van Charles Grey.
Koffie & thee sinds 1817, zo staat het al jarenlang in het logo van Simon Lévelt. Het jubileumjaar in 2017 leek ons het perfecte moment om de Levelt-familiehistorie eens verder te onderzoeken.
Het land dat 13 maanden in een jaar kent en waar de klok pas gaat lopen als het licht wordt. Ethiopië is niet in een paar woorden te vangen.
De hele middag kletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke kop thee, zoetigheid en hartige mini-snacks. Het is dankzij Anna, de hertogin van Bedford, dat we dat schaamteloos kunnen doen.